Smart Girl Blogg

Click here to edit subtitle

Lagg till gast post

Gäst post riktlinjer


Tack för ditt intresse för vårt skrivande! Vi älskar bidragit, och vi är också inlägg gästbloggar som skulle nå vår målgrupp.


Vårt huvudsakliga mål är att skapa samarbete och främja förbindelser mellan vår publik.

Vår publik är den viktigaste delen av denna gemenskap, och vi strävar efter, våra läsare med original innehåll och information av hög kvalitet som är tillgängliga.


Följande riktlinjer, Observera följande innan du anger din gäst post:


• Ger kvalitet, praktiska råd, visas med våra läsare i åtanke.


• Innehåller alla information - länkar, länk, text, etc. för att innehålla den publicerade versionen av din artikel.


• Bryter mot någon upphovsrätt.


• Innehåller en rubrik, brödtext och byline.


• Observera att det kan ta upp till 10 dagar för oss att granska ditt inlägg. Skicka "Påminnelse" mail inom denna tid - de hjälper inte, vi få snabbare på ditt bidrag.


Hur du skickar din gäst post:


Skicka ett e-postmeddelande till [email protected] med "Gäst POST submission" i ämnesraden. I din e-post, omfattar följande: skulle det också titel, innehåll, bilder och en kort bio med ett headshot. (Hennes biografi måste vara mindre än 150 ord, och länkar till din hemsida och sociala medier profiler innehåller.)


Innehållet måste lämnas som ett Word-dokument eller HTML-text, och vi kommer att göra vårt bästa för att hålla din formatering intakt.


På lång sikt, det finns inga stela regler, men det bör vara lång nog till material (min. 200 ord), men inte alltför länge.


Inlägg i vår dagens blogg länka, men använder du bara en eller två externa länkar.