Smart Girl Blogg

Click here to edit subtitle

Blogg

Sommar bil underhålls tips

Posted on September 26, 2016 at 1:00 AM

Luftkonditionering - med temperaturer på uppgång, är detta en av de viktigaste funktionerna i bilen under sommarmånaderna. Kontroll av systemet och underhållande av en kvalificerad tekniker, och du kan även dra nytta av specialerbjudanden.


Kylsystem - den största orsaken till haverier och motorproblem på sommaren är överhettad. Kontrollera både kylmedelsnivån och tillståndet av fläkten i systemet.


Sommardäck - kontrollera tillståndet, slitbanan och trycket på dina sommardäcken och se till att de är fria från klibbig asfalt och andra främmande föremål.


Karosseri - Vägarbeten är en vanlig syn under sommarmånaderna, medans arbetstagare drar nytta av extra dagsljus och varmare arbetsförhållanden. Löst underlag och annat skräp är mer benägna att komma i kontakt med bilen, så håll ett öga på kroppen för några bucklor, stötar och repor.


Vindruta - starkt solljus gör damm och smuts på skärmen mer synligt, och gör det svårare för dig att se din omgivning. Du kanske också vill rensa vindrutetorkarna för att göra spolarvätskan mycket effektivare.

Categories: Auto

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

0 Comments