Smart Girl Blogg

Click here to edit subtitle

Blogg

Köpte nya däck och upptäckte Hakka-skydd

Posted on April 1, 2014 at 7:25 AM

När jag köpte ett par nya däck av märket Hakka så ingick det visst Hakka-skydd. Det visar sig vara perfekt skydd för oss bilister. Själv har jag ingen aning vad jag skulle göra om jag fick punktering eller något annat skulle hända. Jag skulle nog öppna handskfacket och börja leta efter mina försäkringspapper. Men nu med Hakkaskydd så får man ett nummer som man kan ringa 24/7 om något händer som punktering eller annat problem med däcken. Jag måste ju säga att det är helt fantastiskt att detta ingår. Man får kostnadsfritt vägassistans där man befinner sig med bogseringshjälp, hyrbil, hotell, fortsatt resa med flyg, taxi eller tåg och nytt däck som ersätter det som gick sönder.


Om de inte kan reparera däcket under samma dag och man har 80km eller längre hem, så får man en hyrbil för upp till 3 dagar, samt hotell för alla passagerare om det behövs. Om det är mer än 600km hem, så får alla buss, taxi eller flyg hem. Jag köpte just nya däck förra veckan och detta gäller för alla hakka däck och Hakkapeliitta vinter däck som har köps mellan 1 mars 2014 och den 28 februari. Skyddet ska gälla tills de har slitits ner under 4mm däckdjup eller upp till 1 år. Däcken jag köpte kostade bara 2700 kronor, så att få detta skydd inkluderat är ett riktigt fynd. Jag kommer definitivt även köpa Hakkapeliitta vinterdäck för att även ha skydd på vintern. Det är i alla för mig en klart ökad säkerhetsförsäkring, som ingår i ett par redan bäst i test däck. Men att veta om att man har möjligheten att bara ringa och få service om olyckan skulle vara framme, är för mig väldigt viktig. Men lika viktigt är förstås också att jag vet att hakka står för både bra vinterdäck och sommardäck som oftast vinner bäst i test. Jag hade just köpt sommardäcken utan att veta att hakkaskydd ingick, för jag ville ha hakkadäck, så det kom som en positiv överraskning och en klart bra anledning varför folk borde välja Nokian tyres däck.


Läsa mera på Nokian Tyres’ webbsida: http://www.nokiantyres.se/hakkaskydd/hakkaskydd-vagassistans/


Gäst Inlägg: Internet Marketing Specialist med lång erfarenhet av ledande strategiska, webbaserade marknadsföring. Djupgående, praktisk kunskap om alla komponenter äventyra webb marknadsföring och utveckling.


Melissa Berger+

 

Categories: fordons

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

0 Comments