Smart Girl Blogg

Click here to edit subtitle

Blogg

Hemligheten bakom valet av val passande jeans

Posted on February 20, 2014 at 1:20 AM

Kvinnor jeans finns i olika stilar och i olika kategorier. Oftast kvinnor är mycket kräsna i jämförelse med män. Så de föredrar att köpa sina kläder av sina egna. Vid jeans de är mycket mer oro eftersom de är medvetna om dess stilar och beslag. Hemligheten bakom den väljande av väl passande jeans ligger i dess olika varianter.

 

Olika typer av jeans för kvinnor beror huvudsakligen på snitt, uppgång och tvätta. Om du är medveten om denna distinktion då du kommer att vara i stånd att spara tid, pengar och frustration.

 

Klipp: genom skära menar vi benet form jeans. Olika styckningsdelar av jeans är tillgängliga på marknaden som boot cut och flare ben jeans som blossar i botten.

 

Fit: Fit är relaterade till det faktum att hur någon av jeans sitter på kroppen, särskilt i sätet och låret. Slim och regelbundna jeans passa tight i lår och sits. Avslappnad och lös passform jeans är rymlig som namnet staten.

 

Rise: denna typ av jeans hänvisar till jeans som faller på midjan. Folk hade hög midja jeans ovanför naveln medan låga och extremt låga upphov jeans nedanför naveln.

 

Med termen "Wash", innebär det att färg och efterbehandling av jeans. Original denim är mörk och hård. Stoned och smutsiga tvätta jeans är förtvättad, slitna ser och mjuk. Smutsiga jeans verkar vara färgat beige, brun eller khaki. Dessa jeans ger trasiga look med den taktila kvalitet stenade och smutsiga tvättar.

 

Samtidigt köper jeans måste du överväga vilken typ av din kropp. Om kvinnor har fylligare höfter och lår sedan de mest lämpliga jeansen är från boot - cut och blänk - leg jeans. Om typen av kroppen hos en kvinna är smal och rak kropp siffra sedan raka och smala jeans passar hennes kropp typ. Den bästa stiga, låga och extremt låga upphov jeans passar bäst till den raka kroppen figur eller magra kroppar. Med alla kroppstyper du kan gå för natur- och medel jeans. Hög midja jeans bäst passar till kvinnor med långa midjor.

 

Gäst Inlägg: Internet Marketing Specialist med lång erfarenhet av ledande strategiska, webbaserade marknadsföring. Djupgående, praktisk kunskap om alla komponenter äventyra webb marknadsföring och utveckling.

 

Melissa Berger+

Categories: Shopping


Comments are disabled.