Smart Girl Blogg

Click here to edit subtitle

Blogg

Hur du kaper jeans som passar var kropp

Posted on February 20, 2014 at 1:20 AM

Jeans är de byxor som är gjorda av denim. Runt om i världen, har jeans blivit mycket populär form av ledig klädsel. Jeans är på modet sedan från årtionden. De finns i olika stilar och i olika färger. Om du har lagt på montering jeans så kommer det att ge dig ett smart utseende. Det allra första är att följa din personliga stil att bära kläder. Därefter är det nödvändigt att förstå vilken klippa av jeans passar dig. Så det är nödvändigt att vi först måste följa varje sak om oss själva så måste vi köpa någon av jeans.

 

Vanligtvis människor slösa bort sin tid på att söka ut ett par jeans som passar till vår perfekta utseende. Varje person vill köpa vara passande jeans som perfekt passar för vår kropp stil. Du måste iaktta följande saker :

 

Låg uppgång : oftast låg upphov jeans passar till din naturliga midjan. Främst låg upphov jeans finns i rakt snitt, slim fit, boot ben och breda ben. I en sådan typ av jeans du kan klä upp med längre skjorta. Flickan kan ha på kort t-shirt med mage Baring jeansin för att få ett perfekt utseende.

 

Wide ben : denna typ av jeans sitter oftast på din naturliga midjan eller till och med strax under det. I dessa typer av jeans sätet och låren är att ha löst sittande. Wide ben jeans är vanligtvis tillgänglig med större och djupare fickor.

 

Flare Klipp : denna typ av jeans kan passa till olika typer av kroppen. Vanligtvis denna typ av jeans sitter under din naturliga midjan och det är något lös mot ditt ben. Du kan bära denna typ av jeans i alla tillfällen.

 

Straight Cut : Det är en klassisk typ av jeans som oftast sitter på din naturliga midjan. Dessa jeans är smala genom sätet och låren. Den består av ett sådant material att det ger en smal look på benet.

 

Det är lämpligt att om du har lång och mager kropp då måste du gå för rakt snitt jeans. Om du har bredare höfter då måste du gå för flare - cut jeans. Du måste välja jeans efter din kroppstyp.

 

Gäst Inlägg: Internet Marketing Specialist med lång erfarenhet av ledande strategiska, webbaserade marknadsföring. Djupgående, praktisk kunskap om alla komponenter äventyra webb marknadsföring och utveckling.

 

Melissa Berger+

 

 

Categories: Shopping

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

0 Comments