Smart Girl Blogg

Click here to edit subtitle

Blogg

Hitta ratt jeans far en kurvig kvinna

Posted on February 20, 2014 at 1:15 AM

Jeans finns i olika storlekar och i olika utföranden, så att den kan passa till nästan varje person med olika karosstyper. Om formen på din kropp är normal så är det inga problem, kan du köpa jeans som du valt, men om en kvinna har lite extra kurva i baken då reda på rätt passande jeans är lite svårt. För att se vacker och smart är det också nödvändigt att vi inte får glömma våra nedre halvan. Det är mycket svårt att ta reda på rätt jeans för en kurvig kvinna.

 

Du kan gå för stretchjeans. De sträck jeans är gjorda med en kombination av bomull och elastan vilket ger en bra montering på en kurvig kvinna. Det är lämpligt att det ska finnas 98 % -99 % bomull och 1-2 % lycra eller spandex. Detta material kommer att hjälpa dig att stretcha och mögel på din fantastiska kurvor. Du kan också föredra att ha låg upphov jeans. Om du kommer att bära en lägre ökning jean, kommer det att förhindra att extra material som brister i midjan. Om du har lite extra fett på ryggen så kan du också prova att sätta på mörkblå denim. Det ger dig en bantning effekt. Jeans med en lätt vertikal säd ger dig också bantning effekt. Gå inte för svarta jeans. De flesta kvinnor föredrar att ha enkla boot cut jean. Det är den mest smickrande stil för alla kvinnor. Det kommer att ge dig några bra effekt. Gå inte för jeans som har låga fickor. Försök att jeanswhich har bredare fickor och är närmare centrum av din rumpa.

 

Samtidigt går för någon av byxor eller jeans, måste du se till att du ska vara bekväm att sitta ner, böja vid midjan och böj knäna medan du tittar på baksidan.

 

Du måste undvika att bära "mamma jeans" som är motsatsen till muffins jeans. Dessa jeans är super hög midja och även göra din botten att titta super platt. Skicka inte stoppa dina skjortor i din "mamma jeans" och även undvika att sätta på remmarna. Speciellt för kurviga kvinnor, bör vissa selektiva jeans användas.

 


Gäst Inlägg: Internet Marketing Specialist med lång erfarenhet av ledande strategiska, webbaserade marknadsföring. Djupgående, praktisk kunskap om alla komponenter äventyra webb marknadsföring och utveckling.

 

Melissa Berger+

Categories: Shopping

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

0 Comments