Smart Girl Blogg

Click here to edit subtitle

Blogg

Rad om hur man matchar jeans med andra klader

Posted on February 20, 2014 at 1:10 AM

Jeans är en "måste-ha" för varje garderob. De är mångsidiga och roliga delar av dina kläder. De kan bäras för casual tillfällen eller för formella sådana beroende på hur du kombinerar dem med andra tillbehör.

 

Den bästa färgen att investera i är ljus till medium blått. Den passar bäst är smal men inte hud - tight. Det bästa sättet att bära dem är med en t-shirt men t-shirt ska inte stoppas in i jeans. Den t-shirt bör dock inte omfatta fickorna.

 

Om du har ett par smala jeans, har du tur eftersom de kan användas i en rad spännande sätt. Du kan bära dem med baggy tröja eller tunika toppar. De ser också bra med överdimensionerade tröjor och korta klänningar. De säckiga toppar kan användas tillsammans med ett bälte för att få en annan effekt. Ballet flats eller stövlar gå bra med denna klädsel. Om du vill ha en dressier look, kombinera dem med söta klackar. Om du vill ha en mer avslappnad look, använd samtala sneakers. Dessa jeans ser bra ut även om du bär dem med en kille stil skjorta.

 

Mörka färgade jeans är oftast kombinerat med ljusare toppar. Vit, ljusblå eller ljusgrön går bra med mörka färger. Om du väljer att använda mörka toppar, försök att använda en som har några ljusa broderi för att lätta upp den. Du kan dra av ett professionellt utseende med mörka jeans och mörka toppar, om du bär mörka skor med denna klädsel.

 

Eftersom denim är ett tungt material, bör det kopplas ihop med tyngre skor som de som gjorts av läder. Välj en sko färg som matchar färgen på den övre du vill bära med den.

 

En välskräddade kavaj matchar väl med en välsittande jeans. Välj en kavaj i en klassisk färg som brun, blå eller grå.

 

Olika designers använder olika dimensionering med sina jeans så det bästa sättet att välja ett par bra är att prova på butik och köpa ett par bara om du verkligen är övertygad om att passformen är bra och du är bekväm i dem. Förändringar kan vara nödvändig i de flesta fall. Först då kommer du att kunna få den perfekta passformen som du längtar efter. Gå inte in för en blekt utseende. De ser slitna och skamligt. Försök att gå in för en ombonad look med denim som kombineras med lycra eller spandex.

 

Gäst Inlägg: Internet Marketing Specialist med lång erfarenhet av ledande strategiska, webbaserade marknadsföring. Djupgående, praktisk kunskap om alla komponenter äventyra webb marknadsföring och utveckling.


Melissa Berger+

 

 

Categories: Shopping

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

0 Comments